Автор 17:16 Війна

Викрали та катували іноземця: поліція затримала учасників банди, ватажком якої був росіянин

Вистежували підприємців, потім вимагали від них гроші! У протилежному випадку викрадали, жорстоко катували та погрожували вбивством! Правоохоронці викрили чотирьох раніше судимих учасників банди, які тероризували людей на Київщині!

Лідером зловмисників виявився росіянин, який раніше відбував покарання за участь у терористичному угрупованні, що воювало проти сил АТО. Власне ватажок банди був ініціатором пограбування свого знайомого іноземця — турецького ІТ-фахівця. Раніше зловмисник знав, що той має велику суму грошей.

Зловмисники видали себе за правоохоронців, вдерлись до будинку іноземця, заштовхали в автобус та вивезли в гараж. Там побиттям та погрозами вимагали від громадянина Туреччини 100 тисяч доларів!

Внаслідок тривалого катування зловмисники заволоділи частиною готівки та коштами з криптогаманця.

“За результатами проведення спецоперації слідчі Дніпровського управління поліції спільно з працівниками СБУ затримали фігурантів у той час, коли вони везли заручника у багажнику своєї автівки до лісу. Усіх фігурантів затримано”,— повідомили правоохоронці.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру, а суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Visited 124 times, 8 visit(s) today
Close Search Window