Автор 18:50 Війна

Били та імітували страту: правоохоронці викрили росіян, які знущалися з українських полонених!

Били українських полонених, збивали з ніг, імітували страту, здійснюючи постріли поруч з їх головою. А потім все знімали на камеру та викладали в інтернет! Все це відбулось під час цьогорічного наступу РФ на Харківщину.

Правоохоронці ідентифікували та заочно оголосили підозру двом росіянам, які знущались з українських полонених. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Мова про Олексія Кіпріна — командира 3-ї стрілецької роти 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії 1-ї танкової армії збройних сил РФ та Олексія Кучманова — старшого стрільця 2-го взводу 3-ї стрілецької роти вищезазначеного військового угруповування.

Крім того, правоохоронці зʼясували, що Кіпрін неодноразово публікував у соцмережах свої фото у військовій формі з різних років з підписом — “на сторожі Русі з 2014 року”. Також є інформація про його багаторічну службу у так званій міліції “ЛНР”.

Слідчі заочно повідомили Кіпріну та Кучманову про підозру у порушенні законів та звичаїв війни. Максимальне покарання — 12 років вʼязниці.

Visited 37 times, 1 visit(s) today
Close Search Window