Автор 11:45 Війна

Зі службовим собакою військовий був змушений спати на підлозі у тамбурі: скандал навколо “Укрзалізниці”

Боєць не зміг зайняти своє місце у вагоні, та разом зі службовим собакою був змушений спати на підлозі у тамбурі. Воїн їхав поїздом за маршрутом “Одеса – Ковель” до Вінниці.

Про черговий ганебний випадок розповіла пасажирка поїзда Катерина. Під час однієї зі зупинок вона поцікавилася у провідниці, чи знає та, чому військовий перебуває поза межами вагона. За словами Катерини, працівниця “Укрзалізниці” відповіла, що не може дозволити їм зайти до вагона через те, що чоловіка супроводжував великий собака.

Також Катерина дізналася, що військовий їхав разом зі своєю мамою. Вона розповіла, що провідниця запропонувала залишити службового пса в тамбурі, але її син відмовився.

“Він собаку не залишить, пес також не буде без нього. Вони разом були під Бахмутом”, – згадує слова матері військового Катерина.

Представники “Укрзалізниці” відреагували на інцидент у коментарях до допису Катерини, заявивши, що військовий сам обрав такий спосіб подорожі, оскільки йому було психологічно комфортніше їхати в тамбурі. Вони також зазначили, що тієї ночі провідниця та начальник поїзда неодноразово пропонували йому місце в купе, і що обмежень для службових собак не існує.

Visited 129 times, 129 visit(s) today
Close Search Window