Автор 13:00 Війна

Демобілізований строковик продався російській розвідці!

22-річний звільнений від служби строковик працював на воєнну розвідку РФ! Зловмисник шпигував за українськими військами, які залучені до бойових дій на південному фронті. Зрадника затримали у Запоріжжі.

Також окупанти хотіли дізнатися про основні маршрути руху, орієнтовну кількість та найменування бойової техніки ЗСУ, яка прямує на передову.

Росії вдалось завербувати молодика через його батьків, які проживають на тимчасово захопленій частині території Запорізької області та співпрацюють з російською спецслужбою.

“У травні цього року він звільнився у запас та оселився в обласному центрі. Згодом на нього дистанційно вийшов кадровий співробітник 316-го розвідцентру головного управління генштабу збройних сил РФ (більш відомого як гру), що базується у Севастополі. Особу окупанта вже встановлено співробітниками СБУ”,— повідомили в СБУ.

Правоохоронці затримали хлопця просто під час того, як він проводив дорозвідку поблизу військового об’єкта. На підставі отриманих доказів слідчі Служби безпеки повідомили затриманому про підозру.

Зловмисник перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна. 

Visited 74 times, 1 visit(s) today
Close Search Window