Автор 08:54 Війна

Удари по об’єктах у Росії вплинуть на наступальні операції по всій лінії фронту

Атаки по тилових російських логістичних об’єктах на території Росії, окрім знищення запасів боєприпасів та логістики, також призведуть до ширшого оперативного тиску на росіян. Про це йдеться у звіті американського інституту вивчення війни.

За даними аналітиків, повторні удари по складах боєприпасів на території Росії, які спричиняють подібні до удару в Торопці збитки, можуть змусити російське військове командування схвалити аналогічне рішення про реорганізацію і розосередження систем підтримки й логістики в Росії для пом’якшення наслідків таких ударів.

Експерти нагадують, що влітку 2022 року українські війська здійснили серію ударів HIMARS по російських складах боєприпасів на території окупованої України, що змусило сили РФ розосередити склади боєприпасів і знизило ефективність російської логістики на той час.

Нагадаємо, українські дрони успішно атакували склад боєприпасів біля російського міста Торопець. За попередніми даними на складі зберігалось до 30 тисяч тонн боєприпасів різних типів, зокрема зенітних ракет!

Visited 48 times, 1 visit(s) today
Close Search Window