Автор 13:19 Війна

Розстріляв поліцейських з Калашникова: деталі шокуючого випадку на Хмельниччині!

Випустив по поліцейських 60 куль! Резонансна стрілянина сталась в селі Олешин на Хмельниччині.

Під час комендантської години патруль зупинив автомобіль місцевого жителя. Водій за кермом був напідпитку, тому правоохоронці склали на керманича протокол про адмінпорушення.

“Після цього водій, який мешкає неподалік, пішов додому начебто для розв’язання питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автомобілі свого товариша. Повернувся він до місця події уже з автоматом Калашникова та почав стріляти у правоохоронців. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу”,- повідомили в поліції.

Стрілець поранив одного з працівників поліції та пасажира свого ж автомобіля. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги. Правоохоронець перебуває у важкому стані.

Правоохоронці додали, що також пошкоджено два службових автомобілі: одне екіпажу, який зупинив зловмисника, інше – бійців спецпідрозділу, які прибули за викликом на допомогу колегам.

“Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу). Процесуальне керівництво здійснює спецпрокуратура. Триває огляд місця події”,- кажуть в поліції Хмельниччини. 

Visited 1 388 times, 1 visit(s) today
Close Search Window