Автор 15:00 Війна

Заради майна готова на все: доглядальниця у Вінниці хотіла вбити підопічну пенсіонерку

Моторошний випадок: у Вінниці доглядальниця готувала вбивство 83-річної пенсіонерки! Мотив страшного злочину – привласнення квартири.

За даними слідства, 47-річна зловмисниця ще у 2020 році уклала з пенсіонеркою, яка потребувала догляду, договір довічного утримання. За яким у разі смерті підопічної, у власність доглядальниці переходить квартира.

Фігурантка втомилась чекати на майно літньої вінничанки, тож придбала заборонений у вільному продажі медичний препарат, який повинен був призвести до “природної” смерті підопічної!

Врешті правоохоронцям вдалось завадити жорстоким планам 47-річної доглядальниці. Зловмисницю затримали на одній з вулиць Вінниці одразу після передачі їй ампул з імітацією сильнодійного лікарського засобу.

“У ході санкціонованих обшуків працівники поліції вилучили медичні препарати, заборонені у вільному продажі, оригінали та копії різної документації, чорнові записи, мобільні телефони, а також 11 900 доларів”,- повідомили в поліції.

Жінку затримали, слідчі повідомили їй про підозру. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави 605 600 гривень. Підозрюваній загрожує до 7,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. 

Visited 281 times, 1 visit(s) today
Close Search Window