Автор 19:16 Війна

Сексуально та психологічно знущався над дітьми: викрито директора реабілітаційного центру

Публічно принижував, погрожував побиттям та сексуально знущався над дітьми сиротами! Шокуюче викриття керівника реабілітаційного центру на Львівщині! Про випадок повідомив Уповноважений із прав дітей Дмитро Лубінець.

«Нами зафіксовані свідчення дітей про те, що директор закладу здійснював дії сексуального характеру стосовно дівчат-вихованок закладу, публічно принижував, а також погрожував побиттям та поміщенням до психіатричної лікарні за «погану поведінку» чи порушення розпорядку дня», — повідомив Дмитро Лубінець.

За його словами, діти скаржились, що їм систематично говорили: «Ти нікому не потрібен/-а», «Твої батьки алкоголіки», «Ти хворий/-а», «З тебе нічого доброго не вийде», а працівники й директор ставились до вихованців як до недієздатних.

Дмитро Лубінець стверджує, що впродовж року діти та їх представники зверталися із заявами до Національної поліції, місцевої служби у справах дітей та департаменту освіти, проте не отримали жодної реакції, а за кожну скаргу на умови перебування в ребцентрі чи поведінку працівників дітей нібито били палками й принижували.

Visited 43 times, 1 visit(s) today
Close Search Window