Автор 14:35 Війна

Смертельна аварія на Рівненщині: цистерна з газом врізалась в блокпост!

Один правоохоронець загинув, ще двоє людей — кінолог та військовослужбовець — травмувались. Це наслідки жахливої ДТП на Рівненщині. Автоцистерна врізалась у блокпост на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин.

“Попередньо встановлено, що водій автоцистерни DAF, 64-річний житель міста Кременчук, з невстановлених поки причин врізався у блокпост на межі Рівненської та Житомирської областей. Унаслідок ДТП загинув 40-річний поліцейський. Іще двоє осіб, 28-річний кінолог та 27-річний військовослужбовець, отримали тяжкі травми та перебувають у лікарні”,— кажуть в обласній поліції.

За даними правоохоронців, водій вантажівки отримав незначні тілесні ушкодження, відповідно до огляду — тверезий. Його затримали слідчі та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

“Внаслідок наїзду пошкоджене також службове авто поліцейського офіцера громади. Сам правоохоронець не постраждав. Цистерна була наповнена газом, на щастя, вона не розгерметизувалась”,— речниця обласної поліції Марія Юстицька.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Поліцейські встановлюють обставини події.

Visited 320 times, 320 visit(s) today
Close Search Window