Автор 08:22 Війна

“Війна Росії проти України має бути закінчена, а не заморожена”,— Зеленський

Війна Росії проти України має бути закінчена, а не заморожена. Це станеться тоді, коли почне працювати статут ООН. Про це сказав президент Володимир Зеленський під час свого виступу на засіданні Ради Безпеки ООН.

“Росія ніколи не давала чесної відповіді, коли її запитували, чому її армія вбиває дітей в Україні, уражає лікарні та школи, воює не за справедливість, а заради блекауту в сусідній країні”,— Зеленський.

Він також зазначив, що РФ зробила своїми поплічниками Іран на Північну Корею – їхня зброя вже вбиває українців. Також росіяни хочуть втягнути у війну Білорусь, країни Кавказу та Центральної Азії.

“Саме тому ця війна не може просто припинитися, її неможливо заспокоїти переговорами – потрібні дії. Я вдячний усім державам, які нам допомагають рятувати життя нашого народу. Путін порушив дуже багато міжнародних норм та правил і сам він не зупиниться. Росія може бути лише примушена до миру – необхідно змусити РФ прийняти мир, зупинити агресора в цій війні, порушника статуту ООН”, — президент Володимир Зеленський під час свого виступу на засіданні Ради Безпеки ООН.

Visited 28 times, 28 visit(s) today
Close Search Window