Автор 10:45 Війна

Мобілізований до лав ЗСУ працював на воєнну розвідку РФ: зрадник наводив ракети на свою ж бригаду!

45-річний військовий зрадив Україну, почав працювати на розвідку Росії та чекав на евакуацію до РФ, щоб потім воювати проти на боці росіян! СБУ в Харкові викрила ворожого агента!

Чоловіка було нещодавно мобілізовано до українського війська, а РФ його завербувала дистанційно у серпні. За вказівкою окупантів запроданець мав скоригувати повітряний удар по одному з підрозділів своєї бригади ЗСУ.

Також агент провів дорозвідку поблизу бойових позицій української ППО, яку росіяни сподівалися “обійти” під час ракетної атаки.

“За інструкцією воєнної розвідки РФ перед ворожим обстрілом зрадник мав прибути до визначеного місця на передовій, а окупанти – створити для нього «коридор» для переходу лінії фронту”, — повідомили в СБУ.

Зрадника вдалось викрити й затримати на етапі підготовки до “евакуації” в Росію. Крім того, у ході спецоперації СБУ провела комплексні заходи для убезпечення позицій українських військ, що повністю зірвало плани агресора.

На підставі отриманих доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігуранту про підозру. Наразі зловмисник перебуває під вартою без права внесення застави. Йому загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Visited 54 times, 54 visit(s) today
Close Search Window