Автор 09:50 Війна

Що робитиме Україна, якщо Байден не підтримає План перемоги Зеленського ?

Український план перемоги розрахований на те, що Джо Байден підтримає його. Потенційна відмова є “жахливою думкою”,— говорить Володимир Зеленський.

На питання чи має Київ план Б у разі, якщо Байден відхилить план перемоги. Зеленський відповів, що «Україна роками живе в плані Б».

Президент України каже, що «план А» був запропонований ще до повномасштабної війни, коли йшлося про превентивні санкції та посилення України різним озброєнням. Однак тоді, партнери «не послухали» Україну.

«Зараз я пропоную новий план А. Цей план означає, що ми змінюємо поточний курс, де ми встояли лише завдяки силі нашої армії, героїчній відданості європейським цінностям нашого народу та бійців. Якщо ви не хочете, щоб ця війна затягувалася, якщо ви не хочете, щоб Путін поховав нас під трупами свого народу, забравши при цьому більше українських життів, ми пропонуємо вам план зміцнення України», — заявив Володимир Зеленський.

Зеленський додав, що перш ніж дипломатія може бути ефективною, реалізація українського плану залежить лише від Києва і закордонних партнерів.

Visited 82 times, 1 visit(s) today
Close Search Window