Автор 11:45 Війна

Українські військові у Курській області йдуть за новою стратегією!

Українські Збройні сили мають нову стратегію в Курській області. Вона полягає в тому, аби швидко переміщатися і брати російські війська в оточення. Про це говорить аналітик «Forbes» Девід Екс.

«Українська тактична група, очевидно, очолювана 95-ю повітряно-штурмовою бригадою, перерізає шлях праворуч у міру просування за Новий Шлях і через південні квартали найближчого російського міста, Веселе. Іншими словами, українські війська розвертаються в бік головного Курського виступу. Якщо українці, які наступають на північний схід від Нового Шляху, зможуть з’єднатися з українцями, які перебувають на головній ділянці, то вони відсічуть потенційно тисячі росіян між собою і кордоном»,—повідомив Девід Екс.

За його словами, місцеві географічні умови сприяють спробам ЗСУ оточити російські війська. Річка Сейм утворює природний кордон уздовж більшої частини північного краю потенційної кишені, обмеженої з лівого і правого флангів українськими військами, що наступають.

Також аналітик каже, що співвідношення сил у Курській області також може вплинути на шанси українців на успіх у потенційному оточенні.

За розрахунками Девіда Екса, Київ виділив близько 10 тисяч військовослужбовців для двостороннього вторгнення і до Курська. Своєю чергою. Москва могла направити до регіону 38 тисяч військовослужбовців. Втім, багато хто з них — це погано навчені молоді призовники.

Visited 69 times, 1 visit(s) today
Close Search Window