Автор 09:30 Війна

Ще один замах на Трампа — підозрюваний виявився палким прихильником України

На Трампа було скоєно черговий замах! Стрілянина сталась 15 вересня біля гольф-клубу в штаті Флорида. За даними ФБР, звуки пострілів почули після того, як агент Секретної служби помітив ствол рушниці з прицілом, що стирчав з огорожі, і «взявся» за людину.

Підозрюваний був за 270-460 метрів від Трампа. Його вдалося затримати завдяки свідку — він сфотографував автівку, в яку сів чоловік, і номерний знак.

Чоловіком, який підозрюється у спробі замаху на експрезидента США і чинного кандидата у президенти Дональда Трампа виявися Райан Веслі Рут.

У своїх дописах у соцмережах Рут «висловлював рішучу підтримку Україні в десятках постів на день у 2022 році й заявив, що готовий померти в боротьбі», і що «нам потрібно спалити Кремль дотла».

Життя кандидата на пост президента США Дональду Трампу нині нічого не загрожує. Усі деталі цього інциденту встановлюються відповідні служби. Тим часом Камала Гарріс висловила глибоку стурбованість у зв’язку з можливим замахом на колишнього президента і свого опонента на президентських виборах.

«Поки ми збираємо факти, я однозначно заявляю: я засуджую політичне насильство. Ми всі повинні зробити свій внесок у те, щоб цей інцидент не призвів до нових спалахів насильства», — йдеться в заяві.

Visited 86 times, 1 visit(s) today
Close Search Window