Автор 10:14 Війна

Пʼяні молодики напали та побили військового в Івано-Франківську! 

Ціла група чоловіків напідпитку напала на 40-річного військового просто у середмісті Івано-Франківська! Саме небайдужі свідки цієї нерівної бійки звернулись до поліції. По прибуттю на місце інциденту правоохоронці опитали очевидців, а постраждалого доставили до медзакладу. Медики діагностували в нього численні забої голови та тіла!

Нападниками виявились троє жителів Івано-Франківської територіальної громади. Фігурантам 26, 21 та 17 років. Поліції відомо, що 26-річний зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

Яку причину ганебного побиття українського захисника називають правопорушники ? За даними правоохоронців, група молодиків відпочивала в центрі міста та вживала алкогольні напої. “До них підійшов військовий та попросив кошти на власні потреби. Та на таке прохання молодики відреагували агресивно. Між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку”,- повідомили в поліції.

Свою вину фігуранти визнали. 26 та 21-річних зловмисників затримали. Наразі вирішується питання про оголошення трьом фігурантам підозри за хуліганство вчинене групою осіб. Фігурантам може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Visited 373 times, 1 visit(s) today
Close Search Window