Автор 10:20 Війна

Правоохоронці встановили, як нардеп Дмитрук виїхав з України 

Правоохоронці повідомили про підозру трьом особам, які незаконно переправили підозрюваного у нападах на громадян народного депутата Артема Дмитрука через державний кордон до Придністров’я. 

За даними слідства, депутат виїхав з Києва близько першої години дня у напрямку Одеси. За кермом авто перебувала інша особа. Завдяки аналізу відео з камер відеоспостереження на автотрасі Київ-Одеса, допиту водія та відпрацюванню низки оперативних версій встановлено, що народний депутат вийшов з машини на трасі поблизу одного з населених пунктів Роздільнянського району Одещини.

«Близько п’ятої години вечора він пересів в інше авто, за кермом якого перебував інший фігурант, а також організатор схеми переправлення. Близько дев’ятої вечора вони доставили депутата до кордону, після чого він пішки незаконно залишив Україну»,- повідомили в ДБР. 

Наразі встановлені всі особи, які організовували «втечу», у тому числі з боку Молдови. Відомо, що Організатор і один із фігурантів наступного дня також втекли до Придністровської ділянки Молдови.

Visited 88 times, 1 visit(s) today
Close Search Window