Автор 16:50 Війна

Танці на столах під час війни від медиків-онкологів у Рівному

“Хто не любить Україну, той іде у ср*ку”: у Рівному під час наукової конференції медики-онкологи обласного протипухлинного центру влаштували танці на столах. Відео “диких танців” опублікувала місцева журналістка Ольга Підгородецька.

Лікарі з Рівненського обласного протипухлинного центру місцевої облради відзначали успішне проведення конференції на тему “Актуальні питання радіаційної онкології в Україні” в готельно-ресторанному комплексі “Софія”, зазначає журналістка.

“Я теж проживаю своє найкраще життя, бо завтра може прилетіти [російська ракета] і 37 років буває тільки раз. Але невже усвідомлення сьогоднішніх реалій не має значення і не може бути коригувальним фактором вашої поведінки? Для мене це сюр”, – пише журналістка Ольга Підгородецька.

Очільник Рівненської ОВА Олександр Коваль звернув увагу на святкування і наголосив на тому, що танці на столах під час війни неприпустимі.

“Мене, як і багатьох, обурило відео, яке днями з’явилося в мережі. На ньому розважальна вечірка за участю представників обласного протипухлинного центру”,- написав Коваль.

Visited 368 times, 1 visit(s) today
Close Search Window