Автор 13:31 Війна

“Мар’яно, прийде час, проситимете вибачення перед усім військом”,- командувач Повітряних Сил

“Ніхто нічого не приховував і не приховує! Усе вище керівництво одразу отримало доповідь про катастрофу”,- командувач Повітряних Сил Микола Олещук відреагував на закиди народної депутатки Мар’яни Безуглої про нібито знищення українською ППО власного літака.

“Запевняю, що уже проводиться детальний аналіз, йде розслідування. Маємо ретельно розібратись, що сталось, які обставини, чия відповідальність”,- Олещук.

Також командувач ПС говорить, що інформація про такі інциденти не може деталізуватись в медіа. Додав, що партнери із США уже долучилися до розслідування.

“Я звертаюсь до народної депутатки, яка давно продала своє ім’я, для досягнення цих мерзенних цілей. Мар’яно, прийде час, проситимете вибачення перед усім військом за те, що накоїли, сподіваюсь у суді!”,- Микола Олещук.

“Ви у черговий раз не лише вилили бруд на мене особисто і на Повітряні Сили, ви дискредитували виробників американської зброї – основного союзника України – США! Ви знову стали основним ньюзмейкером ворожої пропаганди й б’єте всі рекорди на російському телебаченні! Вам аплодує вся Росія!”,- додав командувач Повітряних сил.

Нагадаємо, сьогодні колишній речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат закликав СБУ та ДБР звернути увагу на діяльність народної депутатки Мар’яни Безуглої. Публічному конфлікту також передував пост нардепки щодо аварії винищувача F-16.

Visited 189 times, 1 visit(s) today
Close Search Window