Автор 13:14 Війна

“Путін собі не зраджує: це хвора істота”, — Зеленський

Вранці окупанти били по об’єктах України в 15 регіонах. Всього росіяни застосували понад сотню ракет та близько сотні ударних БПЛА. Про це говорить президент Володимир Зеленський.

“Як більшість попередніх російських ударів, цей такий же підлий, націлений на критичну цивільну інфраструктуру. По більшості наших регіонів, від Харківщини та Києва до Одеси й західних областей. На жаль, є загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким. Є десятки поранених – усім надається необхідна допомога”, — говорить у зверненні президент України.

Володимир Зеленський каже, що загарбники завдали чималих пошкоджень в енергетиці. За його словами вже тривають відновлювальні роботи.

“Путін собі не зраджує: це хвора істота – всім уже давно зрозуміло. Але так само зрозуміло: він може робити тільки те, що світ йому дозволяє робити. Слабкість, недостатність рішень у відповідь живить терор”, —Зеленський.

Також президент України вкотре закликав світ зняти обмеження на застосування далекобійної зброї вглиб по території РФ.

“Не може бути в Україні обмежень у далекобійності, коли в терористів немає таких обмежень. Не може бути в захисників життя обмежень у зброї, коли Росія використовує і власну зброю всіх типів, і “шахеди”, і балістику з Північної Кореї. Америка, Британія, Франція, інші партнери мають силу, щоб допомогти нам зупинити терор. Потрібні рішення”, — додав президент. 

Visited 82 times, 1 visit(s) today
Close Search Window