Автор 21:15 Війна

Бойовий медик оголосив голодування через ганебні умови в лікарні

“Годують гидотою, на стінах пліснява”,- бойовий медик Петро Конопля публічно поскаржився на ганебні умови в Одеській психіатричній лікарні, де разом з іншими військовими проходить лікування.

Парамедик заявляє, що харчування у цьому закладі як для військових, так і для цивільних погане та називає його гидотою.

“Треба мати неймовірний талант, щоб із нормальних продуктів приготувати таку гидоту, якою нас тут годують, а тут лікуються військові й збалансоване харчування це частина лікування. Це не лікування, а катування з нашого добровільного мовчання! пише в соцмережах Петро.

Також на відео Петро показав стан палати. На стінах — тріщини та пліснява, зазначає військовий.

“Чому я думаю, що маю право оцінювати їжу у лікарні? Тому що за ці майже три роки війни я отримав чотири поранення, був в абсолютно різних лікарнях та реабілітаційних центрах, і там годують нормально, смачно. Є овочі, є фрукти. Тому коли я потрапляю до лікарні, розумію, що приїхав від’їстися, щоб повернутися повним сил назад на службу”,- додав Петро Конопля.

Після розголосу, додав Петро, йому повідомили, що його переведуть до іншої лікарні. У відповідь на це чоловік оголосив голодування.

“Мене переводять в іншу лікарню, де годують краще, але тут залишаються пацани, які будуть їсти ту ж саму гидоту. Як вирішується питання? Мене просто переводять якомога далі, як проблему якусь. Я оголошую голодування: з цього моменту нічого не їм, п’ю тільки воду, доки у хлопців не вирішиться питання”, — сказав він у відеозверненні.

Visited 90 times, 1 visit(s) today
Close Search Window