Автор 11:30 Війна

Український наступ на Курщину зриває переговори щодо часткового припинення вогню

Україна та РФ планували відправити делегації до Катару для переговорів щодо припинення ударів по енергетичній інфраструктурі з обох сторін. Утім ця зустріч була зірвана через наступ України на територію Росії. Про це повідомляє видання “The Washington Post”.

Дипломат, який брав участь у переговорах, повідомив, що російські чиновники відклали зустріч з катарськими офіційними особами після вторгнення України в західну частину Росії. РФ “не скасувала переговори, вони сказали: “Дайте нам час”, – запевнив дипломат.

Тим часом видання “The Telegraph” пише, що на Заході припинилися розмови про припинення вогню та переговори між Україною та РФ. Це також повʼязано із проривом ЗСУ кордону Росії.

Журналісти пишуть, що на заміну розмовам про переговори прийшли обговорення щодо нових дозволів та поставок зброї.

“Тільки сьогодні переговори з адміністрацією Джо Байдена про надання Україні крилатих ракет великої дальності були “на просунутій стадії”..

“Якщо Київ здатний утримати кілька десятків миль, Путін не може закликати до припинення війни за нинішніх обставин; з цієї причини ми не повинні дивуватися, якщо ця операція триватиме набагато довше, ніж багато хто прогнозував”, – “The Telegraph”.

Visited 128 times, 1 visit(s) today
Close Search Window