Автор 11:42 Війна

Українські спецпризначенці взяли в полон понад 100 російських бойовиків!

Наймасовіше взяття в полон особового складу противника! Спецпризначенці СБУ ув’язнили 102 російських армійців 488-го гвардійського мотострілецького полку та підрозділу “Ахмат”!

Росіяни не збирались здаватись в полон про це свідчать запаси харчів та боєприпасів. Утім завдяки злагодженим діям українських військових операція з захоплення особового складу видалась успішною.

“Воїни захопили та зачистили якісно укріплений зі всіх сторін ротний опорний пункт з підземними комунікаціями та приміщеннями для проживання особового складу. Противник не збирався здаватись в полон, провізії та боєприпасів було більш ніж достатньо”,- повідомляє джерело в коментарі “Суспільне”. 

Проєкт Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими “Хочу жить” зазначив, що рішення росіян здатися в полон “можна зрозуміти”, адже в керівництва багато недоліків: “Ну і спасибі генералу Лапіну, який допомагає нам успішно просуватися на Курщині, так само, як і в 2022 на Харківщині, за оборону якої він і відповідав”.

Visited 91 times, 1 visit(s) today
Close Search Window