Автор 10:05 Війна

Російські загарбники продовжують просуватись на Донеччині

Окупанти проводжують атакувати вздовж усієї лінії фронту на сході України. Найскладніша ситуація на Покровському напрямку. Про це повідомляє американський інститут вивчення війни.

На Покровському напрямку росіяни просунулися в полях на північ від Новоселівки Першої та північно-західної частини Желанного. Кремлівські пропагандисти заявили, що війська РФ просунулися на захід від Свіридонівки та на схід від Гродівки та Орлівки та увійшли до Миколаївки. Водночас аналітики не підтверджують ці заяви.

За даними Генштабу минулої доби було зафіксовано 165 бойових зіткнень на лінії вогню.

“За уточненою інформацією, вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах п’ять ракетних ударів із застосуванням п’яти ракет, а також 58 авіаударів, зокрема, скинув 71 КАБ. Крім цього, здійснив 4365 обстрілів, з них 135 – із реактивних систем залпового вогню”, – повідомляють в Генштабі ЗСУ.

Тим часом за вчора втрати особового складу армії Росії склали 1220 осіб. Також українські воїни знешкодили вісім танків, 24 бойових броньованих машини, 47 артилерійських систем, три РСЗВ, засіб ППО, літак, 50 БпЛА оперативно-тактичного рівня, дві ракети та 65 автомобілів окупантів. 

Visited 34 times, 1 visit(s) today
Close Search Window