Автор 20:18 Війна

Понад дві тисячі ударів завдали росіяни по Сумщині за понад два місяці

Атакують ракетами, КАБами, мінометами, артилерією та ударними БПЛА! Лише за останні два з половиною місяці росіяни завдали понад дві тисячі ударів по території Сумщини! Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Через щоденні обстріли першочерговій евакуації підлягає населення зі 183 населених пунктів 15 територіальних громад Сумської області. Вже евакуйовано понад 20 тисяч людей, з яких майже 2,5 тисячі дітей.

«Створення буферної зони на території Курської області – крок, який покликаний захистити наші прикордонні громади від щоденних ворожих обстрілів»,- говорить Ігор Клименко.

За його словами, зараз правоохоронці разом з військовими працюють над забезпеченням людей, які лишились в зоні поводження оборонної операції, гуманітарними потребами.

«Зараз військові надають МВС інформацію щодо потреб у забезпеченні місцевих питною водою, харчами, медикаментами, засобами гігієни, щоб у координації з іншими відповідними органами ми змогли якнайшвидше організувати гумдопомогу»,- Клименко.

Visited 28 times, 1 visit(s) today
Close Search Window