Автор 15:51 Війна

Росіяни призупинили будь-які перемовини з Україною, а ще кинули на Курщину бойовиків із досвідом

Росія призупинила усі типи перемовин з Україною, зокрема, щодо обміну полоненими та тілами загиблих військових. Також РФ поставила ультиматум МАГАТЕ, щоб за 48 годин, місія визнала сторону, яка конкретно напала на ЗАЕС і КуАЕС.

Тим часом українські аналітики повідомляють, що росіяни кинули на Курщину бойовиків із досвідом. “З усієї чисельності приблизно понад 50% явно мають бойовий досвід, решта – строковики та інше “героїчне” ополчення без бойового досвіду”,- пише “Миколаївський Ваньок”.

Аналітик також повідомляє, що противник намагається прорвати оборону ЗСУ на декількох напрямках. Зокрема, на Куп’янському, Покровському та Курахівському напрямках.

“На цих напрямках спостерігається збільшений контингент противника і стабільний потік штурмової піхоти, щоб максимально розвинути успіх на Покровському напрямку. Для вашого розуміння: 60% з усіх бойових зіткнень відбуваються саме на Покровському напрямку”,- “Миколаївський Ваньок”.

Аналітик додає, що прогнозувати подальший перебіг подій нині важко, саме через те, що невідомо. який план поставило перед собою керівництво України.

Visited 197 times, 1 visit(s) today
Close Search Window