Автор 21:19 Війна

На другому Саміті миру справді можлива участь представника Росії

Запрошення на другий Саміт миру представника Росії, якому передадуть план руху до миру, не слід трактувати як початок перемовин з РФ. Про це говорить керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

“Але це не означає початку перемовин з Росією. Ні, не про це йдеться! Ми хочемо, щоб навіть ось така зустріч, на якій можна передати цей план, відбувалася не у форматі Україна-Росія, а за присутності всіх країн, які підтримали наш план”,- Андрій Єрмак.

Також керівник ОП закликав не налаштовуватися завчасно, що другий саміт має стати фінальним, і усе буде залежати від того, скільки країн підтримають план.

Коментує Єрмак і можливу перемогу Трампа на виборах в США та як це вплине на підтримку України. Він підтвердив, що Трамп справді казав Зеленському “не слухати” чуток про нібито готовність Трампа йти на поступки Путіну проти інтересів України задля швидкого припинення бойових дій.

“Так, він це сказав. Що не треба звертати увагу на “фейк ньюз”, які з’являються про це. Що він чітко розуміє, що це за війна, і що Америка підтримувала і буде підтримувати Україну. І це дуже важливо”,- каже керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. 

Visited 39 times, 1 visit(s) today
Close Search Window