Автор 08:34 Війна

“Домагатися справедливого миру”,- пообіцяв Зеленському Трамп

Уявлення про те, що Дональд Трамп у російсько-українській війні гратиме на боці кремлівського диктатора, хибне. Сам Трамп назвав фейком твердження, що він нібито підтримуватиме Путіна. Про це йдеться в матеріалі видання “Politico”.

Журналіст Метью Камінскі посилаючись на телефонну розмову Зеленського і Трампа пише, що після офіційного висування кандидатом у президенти від Республіканської партії, першим іноземним лідером, якому подзвонив Трамп, став Володимир Зеленський.

“Люди, які знайомі з подробицями їхньої розмови, стверджують, що все пройшло навіть краще, ніж можна припустити за офіційними теплими відгуками про їхню розмову. Трамп пообіцяв Зеленському домагатися справедливого миру”,- йдеться в статті.

Камінскі зазначив, що Зеленський і його люди також бачать союзників України серед орбіти Трампа. Утім у випадку із Дональдом Трампом майже неможливо спрогнозувати його остаточну стратегію, пише журналіст.

“Ніхто не знає, що зробить Трамп, часто навіть Трамп. Константами його десятиліття на світовій арені є: непередбачуваність; трансакційний, на відміну від принципового, підхід до зовнішніх справ; і схильність до персоналізації політики… Але суть полягає в тому, що перемога Трампа в листопаді не обов’язково означатиме приреченість України чи врятування Путіна. Результат залишається невідомим”,-Метью Камінскі.

Visited 33 times, 1 visit(s) today
Close Search Window