Автор 16:08 Війна

Жінка побила лікарку ВЛК, яка надала позивний висновок для її чоловіка

Жінка буквально напала на працівницю місцевої лікарської комісії в Чернівецькій області. Нападниця вдарила медикиню просто посеред зупинки громадського транспорту! Причина – лікарка, нібито видала позитивний висновок ВЛК для її співмешканця і в результаті його мобілізували.

Пояснювати свої дії жінці довелось в суді. Свою провину вона визнала, утім сказала, що хотіла, щоб лікарка з нею підійшла до голови ВЛК, а оскільки та відмовилася, вона її вдарила.

“Жінка в суді стверджувала, що лікарі не провели належним чином обстеження її співмешканця і його забрали працівники ТЦК з незадовільним станом здоров’я на військову службу. У неї на війні загинув син, ще один також служить. У співмешканця є онкологічне захворювання, тому вона вважає, що ВЛК не провели обстеження чоловіка на належному рівні і відправили на військову службу хворого чоловіка”, – зазначається в судовому вироку.

Врешті потерпіла заявила, що після побиття в неї діагностували струс мозку. А суддя визнав обвинувачену – винуватою у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Тепер нападниця має сплатити штраф в розмірі 850 грн. Тим часом жінка може подати апеляційну скаргу.

Visited 105 times, 1 visit(s) today
Close Search Window