Автор 11:31 Війна

18-річному юнаку повідомили про підозру у умисному вбивстві Фаріон! 

Затриманому у Дніпрі 18-річному юнаку повідомили про підозру в умисному вбивстві. Прокурори проситимуть про тримання під вартою без права на заставу. Про це повідомив заступник генерального прокурора Антон Войтенко. 

Ще стало відомо, що на місці злочину знайшли спортивну гільзу калібру 9×18 мм, вона на експертизі. Правоохоронці допитали 900 свідків, зібрали 9 тисяч фото з камер спостереження, призначили 22 судові експертизи.

«139 годин безперервної роботи величезної команди оперативників, слідчих, кримінальних аналітиків, експертів, інших поліцейських служб, співробітників СБУ. Перевірили кожен куточок по маршруту відходу стрільця та обшукали близько 100 га лісу»,- повідомляли в МВС. 

Нагадаємо, хлопця група спец призначенців затримала 25 липня у спальному районі Дніпра. Сусіди не можуть повірити, що юнак міг скоїти подібний злочин. Кажуть, що він порядна та чемна людина, нічого поганого не говорять і про його батьків. Зокрема, відомо, що він мешкав разом з мамою, а його тато взагалі військовий!

Visited 29 times, 1 visit(s) today
Close Search Window