Автор 18:08 Війна

Нові деталі про ймовірного вбивцю Фаріон: був прихильником ультраправого руху!

Підписаний на численні ультраправі пабліки, зокрема і російські. В мережі залишав антисемітські та расистські коментарі. Таку інформацію з’ясували журналісти щодо 18-річного підозрюваного у вбивстві активістки Ірини Фаріон!

За даними з відкритих джерел затриманий – В’ячеслав Зінченко, мешканець Дніпра. Навчався у місцевій гімназії та грав у футбольній команді.

Сусіди та знайомі хлопця кажуть, що він порядна та чемна людина, нічого поганого не кажуть і про його батьків. Зокрема, відомо, що В’ячеслав мешкав разом з мамою, а його тато взагалі військовий!

До речі про батька хлопця. Чоловік прокоментував журналістам “Схем” затримання власного сина. Він каже, що давно не бачив сина, але часто з ним спілкувався. Про його затримання дізнався від дружини. Батько запевняє, що у сина мотивів для вбивства Фаріон не було — він патріот, закінчив курси керування БпЛА і хотів долучитися до українського війська.

Після завершення процесуальних дій у Дніпрі затриманого у справі про вбивство Фаріон доправлять до Львова. Затриманому готується повідомлення про підозру. Також вирішується питання стосовно обрання йому запобіжного заходу.

Visited 240 times, 1 visit(s) today
Close Search Window