Автор 10:40 Війна

В Італії трагічно померла українка, яку бив її співмешканець росіянин! Яка причина смерті ?

Необережність чи навмисне вбивство ? В Італії трагічно померла 32-річна львів’янка Марта-Марія Огризко. Її тіло знайшли на схилі недалеко від трейлера, де мешкала з 41-річним росіянином на ім’я Ілля.

За даними копів, спочатку були припущення, що вона відійшла від дому, а потім впала з двометрової висоти. Пізніше експертиза показала, що на тілі померлої були сліди, характерні й для падіння, і для побоїв.

Місцеві журналісти з’ясували, що між дівчиною та її співмешканцем з Росії були постійні сварки, а чоловік неодноразово нападав на неї, бив кулаками й ляпасами, погрожував їй смертю ножем! Також відомо, що чоловік навіть не давав їй спілкуватися із сім’єю “через їхню українську національність”.

Водночас про зникнення Марти росіянин нібито повідомив сам. Після допиту й перевірки його телефону з’ясувалося, що жінка просила його про допомогу: дзвонила та надсилала повідомлення у WhatsApp. Всі ці прохання він ігнорував протягом шести годин, поки вона вмирала.

Врешті росіянина заарештували за звинуваченням у жорстокому поводженні. “Одного разу він спалив її одяг і навмисно кинув її у вогонь, викликавши опіки другого ступеня сідниць, рук та живота. Він не дозволяв їй зустрічатися та бачитися з членами сім’ї, яких ненавидів як росіянин, бо вони українці”, — такі історії наводять італійські ЗМІ.

Visited 40 times, 1 visit(s) today
Close Search Window