Автор 20:37 Війна

«У наступні 2-3 місяці ситуація в Україні стане гіршою»,- Орбан! 

Російський диктатор відкинув пропозицію про перемир’я в Україні, оскільки це буде вигідно ЗСУ. Про це заявив прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю німецькому виданню «BILD». 

«Що буде на фронті у наступні 2-3 місяці до виборів у США? Стане набагато гірше. Там більше зброї, і росіяни налаштовані рішуче. Енергія конфронтації та кількість жертв стануть ще гіршими, ніж за останні сім місяців. Хоча вони й так були жахливими і раніше. Те, що буде попереду, набагато гірше, ніж ми думаємо»,- такий невтішний прогноз дав Орбан німецьким журналістам. 

Угорський премʼєр також визнав, що Росія винна у початку цієї війни, утім про відповідальність Москви щодо наслідків говорить обережно. 

«Ситуація очевидна. Путін та Росія розпочали вторгнення в Україну. Але я не хочу вимірювати хто за що відповідальний. Моє завдання – зосередитись на тому, як досягти миру. Я поставив главам обох держав та урядів питання: чи є можливість узгодити обмежене за часом перемир’я, яке прискорить переговори про мир? А вже потім іти від перемир’я»,- Віктор Орбан.

Visited 86 times, 1 visit(s) today
Close Search Window