Автор 08:32 Війна

Українські сили оточили росіян на Харківщині! На Донеччині тривають тяжкі бої!

Нещодавно сили РФ зайшли в центр Вовчанська на Харківщині, а українські сили, як повідомляється, оточили російських десантників біля агрегатного заводу. Про це йдеться у звіті американського інституту вивчення війни.

Також український молодший лейтенант Євген Назаренко раніше заявив, що ЗСУ не штурмують безпосередньо агрегатний завод, оскільки це призведе до зайвих втрат.

Загалом протягом минулої доби на фронті відбулось 124 бойових зіткнень! Найгарячішим напрямком протягом дня залишався Покровський напрямок. Про це повідомляють в Генштабі ЗСУ.

«Ворог не полишає спроб вклинитись в наші бойові порядки в районах населених пунктів Прогрес, Новоолександрівка, Воздвиженка, Євгенівка, Новоселівка Перша, Яснобродівка. Всього наразі відбулось 39 атак, сім – триває.
З попередньою інформацією на цьому напрямку втрати агресора склали 387 військовослужбовців, три танки, 10 ББМ, 3 артсистеми, сім одиниць автомобільної техніки. Пошкоджено 10 танків, 10 ББМ, 10 артсистем та п’ять автомобілів», – йдеться у звіті Генерального штабу.

Visited 26 times, 1 visit(s) today
Close Search Window