Автор 20:53 Війна

«99% військових цього генерала ненавидять»! Шокуючі свідчення про усуненого з посади Юрія Содоля! 

«Содоль не цінував особовий склад – ні офіцерський, ні солдатський»,- говорить боєць морської піхоти про вже звільненого з посади командувача Обʼєднаних сил ЗСУ Юрія Содоля в інтервʼю українським журналістам.

За словами воїна морської піхоти, Содоль – типовий командир «часів Чечні і Афгану». «Ходили чутки, що йому навіть карту малюють паперову. Хоча всі користуються захищеними електронними мапами. Перед херсонською операцією ми питали: де нaм брати транспорт на лівому березі? Відповідь була: у місцевих візьмете»,- військовий, що бажає лишитись анонімним. 

Боєць також каже, що піхотинців відправляли на завдання в такі місця, в яких буквально фізично неможливо проводити операції. 

«Але ми форсували і штурмували, бо наказ. Поки замість тюрми п***** будуть отримувати підвищення, ми будемо втрачати людей в безглуздих операціях. Цей генерал вбив більше українських військових, ніж будь-який російський»,- додає службовець. 

Нагадаємо, сьогодні президент Зеленський звільнив командувача Обʼєднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Юрія Содоля. Тепер посаду обійматиме бригадний генерал Андрій Гнатов. 

Що відомо про нового командувача ? У 2022-му Андрій Гнатов став начальником штабу, заступником командувача військ оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних сил України. У червні 2022-го отримав звання бригадного генерала. Також у 2022 році Андрій Гнатов очолював оборону Миколаєва після генерала Дмитра Марченка.

Visited 118 times, 1 visit(s) today
Close Search Window