Автор 16:26 Війна

На Дніпропетровщині жорстоко вбили працівника ТЦК! Які подробиці ? 

Зловмисники буквально стрибали на голові потерпілого! Просто приголомшливий випадок у Нікополі, що на Дніпропетровщині! Жертвою жорстокої розправи став 54-річний Валерій Велепа , який був працівником ТЦК. Про інцидент повідомила донька загиблого.  

Декілька днів тому чоловік був свідком, як у дворі його будинку невідомий бʼє його сусіда. Валерій взявся заступитись, утім не встигнув вийти з підʼїзду, як раптом сам став жертвою нападника. Чоловіка били ногами по голові. Через отримані травми чоловік загинув. 

«Тато вже був непритомний, але він добивав його і навіть стрибав на його голові, ніхто з сусідів не вийшов, ніхто не спробував його хоча б злякати»,- пише донька вбитого Валерія. 

Дівчина також твердить, що нападник намагався позбутися речей після злочину. Також Юлія, донька вбитого Валерія переживає, що справу можуть закрити, бо дружина вбивці працює в правоохоронних органів. 

В поліції ж кажуть, нападника затримали, йому повідомили про підозру. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Visited 193 times, 1 visit(s) today
Close Search Window