Автор 09:17 Війна

Повернення чоловіків з-за кордону: Україна веде перемовини з ЄС! 

Українські посадовці працюють з Євросоюзом над питанням повернення з-за кордону чоловіків, які нелегально перетнули кордон. Про це говорить міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. 

За його словами, спроби держави депортувати чоловіків призовного віку на Батьківщину триватимуть і надалі, утім зараз країни ЄС здебільшого не планують повертати таких громадян.  

Також Клименко заявив, що правоохоронці щодня припиняють десятки спроб незаконного перетину українського кордону. Водночас не називає статистику, через засекречені дані. 

Ще міністр МВС повідомив, що його син мобілізувався до лав армії добровільно ще до вступу у силу закону про посилення мобілізації.

«Мій син, коли йому виповнилось 27 років у лютому місяці, він одразу мобілізувався. Самостійно, без повістки він пішов у ТЦК. Це було до схвалення закону. Ми ще не знали, які будуть зміни в правилах медичного відбору. Він готувався до цього, чесно кажучи, йому важко було з цього вільного життя більш-менш переходити в це життя, в яке він зараз попав», – Клименко.

Visited 69 times, 1 visit(s) today
Close Search Window