Автор 08:40 Війна

У Дніпрі охорона Тищенка побила військового! Що відомо ?

Наділи кайданки на бійця, а потім побили! Нашумілий випадок у Дніпрі. Інциденту передувала суперечка. 

До міста приїхав народний депутат Микола Тищенко в супроводі чисельної кількості охорони у військовій формі для «боротьби з нелегальними офісами та ботофермами». 

Далі між нардепом та чинним службовцем підрозділу «КРАКЕН» Дмитром Павловим нібито розпочався конфлікт. В результаті, ймовірно, охоронці Тищенка побили Дмитра в присутності дружини та маленької дитини. Паралельно один із чоловіків тримав сумку добровольця та обшукував її.

Народний обранець своєю чергою заявив, що Дмитро нібито «друг Максима Хомка, одного з організаторів шахрайських ботоферм» першим розпочав бійку. Ще додав, що «чоловік у білій футболці на відео намагався втекти, а також демонстративно зняв штани перед поліцейським під час складання на нього заяви». 

За даним фактом поліція проводить першочергові слідчі дії для встановлення причетних до інциденту. «Невідомі особи у камуфльованому одязі та балаклавах завдали 33-річному чоловіку тілесні ушкодження та незаконно утримували його»,- йдеться в повідомленні ГУНП Дніпропетровської області.

Visited 261 times, 1 visit(s) today
Close Search Window