Автор 12:12 Війна

Тисячі людей в Німеччині попрощались з вбитою дівчинкою з України 

На центральній площі Дебельна у Німеччині понад 2500 людей попрощались з 9-річною дівчинкою з Дніпропетровщини, яку минулого тижня знайшли мертвою. Небайдужі приносили на площу квіти та дитячі іграшки, аби вшанувати памʼять маленької Валерії. Батько ж дівчинки волів, щоб тіло дитини поховали в Україні. 

Нагадаємо, Валерія зникла дорогою до школи 3 червня. Дівчинку шукали протягом 9 днів. До пошуків були залучені три сотні  поліцейських, водолази, гелікоптер та спеціально навчені собаки.

Тіло дитини виявили 11 червня, наступного дня поліція підтвердила, що це Валерія. Дівчинка загинула насильницькою смертю. Правоохоронці проводять розслідування за статтею «вбивство».

Родина дівчинки з Дніпропетровщини. Після початку повномасштабного вторгнення вона переїхала до Дебельна, а батько лишився на Батьківщині й захищав країну у лавах ЗСУ. 

Поліція підозрює у вбивстві Валерії двох чоловіків, які колись зустрічались з мамою дівчинки. Один з них – українець, був сусідом родини, інший – уродженець Молдови. Пізніше українець заявив, що має алібі на час зникнення дівчинки. Нині слідство триває.

Visited 32 times, 1 visit(s) today
Close Search Window