Автор 09:20 Війна

Ірину Фаріон поновили на посаді у Львівській політехніці! 

Українську мовознавицю й викладачку офіційно поновили на посаді професорки у в університеті Львівська політехніка. Про це Ірина Фаріон сама повідомила у своєму «Telegram». Також вона оприлюднила документ, в якому йдеться, що їй виплатять 123 927 гривень компенсації через «вимушений прогул» з 24 листопада 2023 року по 29 травня 2024 року.

«Правда — то штука колюча і красива, як троянда. Боротьба за правду — це ядро життя. І ми з вами це ядро штовхали впродовж пів року з усіх сил — і перемогли! Дякую всім за підтримку: на вічі, в судових залах, у відкритому листі, в публічному просторі, на моїх численних зустрічах з вами по всій країні…Далі буде», – підписала фото мовознавиця.

Нагадаємо, ще у листопаді торік Фаріон сказала, що деякі військові бригади Азов і 3-ї ОМБр спілкуються російською мовою, заявивши, що не може назвати таких бійців українцями. Її висловлювання викликали шквал критики. Омбудсмен Дмитро Лубінець звернувся до поліції, СБУ та Нацради з питань телебачення та радіомовлення через заяву Фаріон.

Visited 66 times, 1 visit(s) today
Close Search Window